apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Après-ski in Tignes

Tignes heeft veel après-ski en uitgaan mogelijkheden. Er zijn diverse bars en discotheken aanwezig die wachten op jouw gezellige inbreng. Let tijdens het boeken van je accommodatie goed op in welke streek van Tignes je terrecht komt. Je hebt namelijk twee streken, Val Claret en Le Lac. Zoals hieronder te zien is zijn er in Val Claret meer uitgaan mogelijkheden dan in Le Lac, houd hier rekening mee als je zin hebt om het nachtleven van Tignes te ontdekken. Maak je het liever niet te laat? Dan zijn Cocorico en Le Strike aan te raden. Avant Garde en Le Blue Girl gaan beide tot laat door en zijn dus erg leuk voor de nachtbrakers.

Tignes Val Claret

Le Blue Girl

Zin in een gezellige nacht? Dan is discotheek Le Blue Girl zeker iets voor jou. Met redelijk goedkope drankjes en de juiste muziek keuze, is het de ideale discotheek voor de nachtbrakers. Als je houd van het uitgaan is Blue Girl een echte aanrader. 

Tignes Val Claret

Avant Garde Tignes

Avant Garde Tignes is een erg leuke plek om uit te gaan. Er hangt een feestelijke sfeer, met een live DJ die luister naar muziek voorstellen van het publiek. Er is een goede barservice met heerlijke drankjes die de nacht compleet maken. 

Tignes Val Claret

Cocorico Après Ski

Cocorico is de populairste après-ski van Tignes. In Cocorico wordt er buiten buiten, vlak naast de piste, gefeest met gave vlammenwerpers en gezellige verlichtingen. Er is een live DJ aanwezig die iedereen op de tafel laat dansen. In Cocorico hangt er een fantastische sfeer en kun je optimaal genieten van een bruisende nacht. 

Tignes Le Lac

Le Strike

Deze grote en feestelijke locatie ligt in het hart van Tignes Le Lac. Le Strike biedt iedereen die van een feestje houdt de mogelijk om iets te drinken en te feesten na het skiën. Elke avond is er een nieuwe sfeer door de diverse optredens, zoals concerten of DJ sets. Le strike heeft een uniek programma om de wintersporters een uniek moment te bieden.

Uitgaan in Val d'Isère

Ook in Val d'Isère is ook gezellig uitgaansgebied. Met 73 restaurants, 30 bars/cafés en 3 discotheken kun je overal genieten van het echte après-ski gevoel. Ook Val d'Isère heeft een bioscoop en een concertzaal.